Kuchynský nôž Dellinger Okami Santoku 18 cm

Kód: K-HAUS7
€87 €72,50 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Mimoriadne ostrý nôž Dellinger Okami Santoku z japonskej ocele s dĺžkou ostria 18 cm vhodný na krájanie všetkých druhov surovín vo vašej domácnosti. Využijete ho pri práci s mäsovými lahôdkami, rybami, zeleninou i ovocím. Nemusíte byť v Japonsku, aby ste objavili skutočné čaro nožov z japonskej ocele AUS-10. Stačí ak si doma zoberiete cibuľu a začnete krájať. Nadpriemerná ostrosť čepele zaistí minimálny únik tekutiny a vaše pokrmy budú vždy plné šťavy a intenzívnej chuti. V Japonsku je známe, že nože Santoku splnia všetky vaše priania. Výraz „santoku“ v preklade znamená „tri cnosti/použitia“, čo dostatočne napovedá o univerzálnosti tohto typu noža. Pojmom Santoku sa tiež zvykne často označovať spojenie šéfkuchárskeho noža s japonským typom Nakiri, takže pri krájaní môžete využiť charakteristické vlastnosti oboch. Spríjemnite si varenie a okúste nový zážitok s kuchynskými nožmi značky Dellinger.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Tovar skladom
Tovar skladom
Produkty máme okamžite dostupné vo vlastnom sklade.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Kuchynský nôž Dellinger Okami Santoku.

Mimoriadne ostrý nôž Dellinger Okami Santoku z japonskej ocele s dĺžkou ostria 18 cm vhodný na krájanie všetkých druhov surovín vo vašej domácnosti. Využijete ho pri práci s mäsovými lahôdkami, rybami, zeleninou i ovocím. Nemusíte byť v Japonsku, aby ste objavili skutočné čaro nožov z japonskej ocele AUS-10. Stačí ak si doma zoberiete cibuľu a začnete krájať. Nadpriemerná ostrosť čepele zaistí minimálny únik tekutiny a vaše pokrmy budú vždy plné šťavy a intenzívnej chuti. V Japonsku je známe, že nože Santoku splnia všetky vaše priania. Výraz „santoku“ v preklade znamená „tri cnosti/použitia“, čo dostatočne napovedá o univerzálnosti tohto typu noža. Pojmom Santoku sa tiež zvykne často označovať spojenie šéfkuchárskeho noža s japonským typom Nakiri, takže pri krájaní môžete využiť charakteristické vlastnosti oboch. Spríjemnite si varenie a okúste nový zážitok s kuchynskými nožmi značky Dellinger.

Použité rezné jadro zo série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobené z nerezovej japonskej ocele AUS-10, ktorej tvrdosť sa pohybuje medzi 58 – 62 HRC. Jadro z tejto ocele je vložené medzi dve nerezové ocele s mimoriadnou odolnosťou a húževnatosťou. Použitá je povrchová úprava stonewashed, ktorej výhodou je, že veľmi dobre zakrýva škrabance. Na zachovanie maximálnej tvrdosti a ostrosti brúste nôž pod uhlom 15 stupňov.

Rukoväť noža je vyrobená z materiálu G-10 a v strede je zdobená menším znakom samuraja. Vďaka ergonomickému tvaru bude pre vás uchopenie noža vždy maximálne pohodlné. Nôž budete môcť celý čas dokonale kontrolovať, takže rezy budú vždy presné. Dokonalé vyváženie noža zabraňuje akejkoľvek únave ruky. Špecifický tvar preberá inšpiráciu z ázijských typov nožov.

Výhody produktu:

✅nerezová oceľ AUS-10 z Japonska,
✅ostrie noža zo série Dellinger Okami 3 layers,
✅extrémna ostrosť,
✅všestranné využitie,
✅japonský dizajn.

Rozmery: celková dĺžka 32 cm a váha 245 g.

Údržba a čistenie: každý jeden nôž si zaslúži osobitnú starostlivosť. Nože nikdy neumývajte v umývačke riadu. Umyte iba ručne a ihneď osušte. Príležitostne nezabudnite natrieť olejom. Pri kontakte noža s niektorými agresívnejšími prvkami, by sa mohla na čepeli objaviť korózia materiálu. Každopádne nehrdzavie ostrie noža, ale práve prichytené čiastočky. Na odstránenie môžete používať bežnú jedlú sódu, z ktorej sa po zriedení s vodou stane riedka hmota. Nože z japonskej ocele v žiadnom prípade nepoužívajte na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Mohlo by dôjsť k zlomeniu ostria, prípadne vylomeniu niektorej časti. Nôž nikdy nepoužívajte ako páčidlo a vyhnite sa akémukoľvek ohýbaniu či nárazom ostria.

Ostrenie noža: pre ostrenie noža z nerezovej ocele odporúčame používať diamantové alebo vodné brúsne kamene. Na občasné vyhladenie ostria vám postačí klasická ocieľka. Pokiaľ by ste si neboli istí svojimi ostriacimi zručnosťami, určite sa radšej obráťte na profesionálov. Škody vzniknuté pri neodbornom brúsení sú nezvratné.

Nože Dellinger

Výrobca Dellinger Cutlery vznikol spojením jednotlivcov, ktorých spája vášeň a láska k nožom. Hlavnými hodnotami značky sú funkčnosť a jedinečnosť každého výrobku. V ich ponuke nájdete kúsky s kreatívnymi a zaujímavými dizajnami.

Dodatočné parametre

Kategória: Japonské nože
Druh kuchynského noža: Santoku
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: AUS-10
Materiál rukoväte: G10
Celková dĺžka: 32 cm
Dĺžka čepele: 18 cm
Dĺžka rukoväte: 13 cm
Dĺžka čepele (od - do): 15,00 - 19,99 cm
Hrúbka čepele: 2,4 mm
Hmotnosť: 245 g
Tvrdosť čepele: 58 - 62 HRC
Výbrus: Plochý

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Za značkou Dellinger stojí skupina ľudí, ktorých spája vášeň k nožom a snaha odlíšiť sa. Okrem výroby klasických nožov sa zameriavajú aj na predaj iných rezných nástrojov a rôzneho príslušenstva. Značke záleží najmä na funkčnosti a jedinečnosti každého výrobku. V ponuke nájdete kúsky s kreatívnymi a zaujímavými dizajnmi. To môže zahŕňať unikátne tvarovanie, zdobenie alebo inovatívne riešenia, ktoré odlišujú ich nože od ostatných na trhu. Nástroje od značky Dellinger prilákajú všetkých, ktorí túžia po praktických, ale aj esteticky príťažlivých kúskoch.