Kuchynský nôž Tojiro DP VG10 Gyuto 21 cm kuchársky F-808

Kód: F-808
€147 €122,50 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
25.11.2024
Možnosti doručenia

Kuchynský nôž Tojiro DP VG-10 Gyuto s dĺžkou čepele 21 cm z japonskej nerezovej ocele VG-10 a pevnou plastovou rukoväťou.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Tovar skladom
Tovar skladom
Produkty máme okamžite dostupné vo vlastnom sklade.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Japonský kuchynský nôž Tojiro DP VG10 Gyuto 21 cm kuchársky

Tradičný kuchynský japonský nôž Tojiro DP VG10 Gyuto predstavuje perfektnú kombináciu japonskej ocele, prvotriednych materiálov a elegantného dizajnu. Japonský nôž s dĺžkou čepele 21 cm využijete na najrôznejšie druhy krájania, či už pôjde o čistenie zeleniny, rezanie rýb alebo porciovanie mäsa. Pre maximálnu ostrosť je jadro čepele vyrobené z veľmi tvrdej japonskej nerezovej ocele VG-10, ktorá je vložená medzi 2 vrstvy chrómovej nerezovej ocele.

Pevná plastová rukoväť z laminátu vám poskytne pohodlné uchopenie s maximálnou odolnosťou voči vonkajším poškodeniam. Medzi rukoväťou a čepeľou je z hygienických dôvodov vložený kovový bolster, ktorý zabraňuje hromadeniu mastnoty a rôznych nečistôt. Okrem prémiovej kvality si nože Tojiro DP VG10 zamilujete pre ich luxusný a elegantný vzhľad, vďaka čomu sa stanú ozdobou vašej kuchyne.

Výhody produktu:

✅japonská oceľ VG-10,
✅pevná plastová rukoväť z laminátu,
✅kovový bolster pre eliminovanie nečistôt,
✅elegantný vzhľad.

Využitie: Gyuto je kuchársky nôž so širokou čepeľou pre rýchle a efektívne krájanie mäsa, rýb a zeleniny.

Údržba: odporúčame jemné ručné umývanie vo vlažnej vode, nôž nie je vhodný do umývačky riadu. Po použití je potrebné nôž umyť a utrieť do sucha. Oceľ VG-10 je síce nerezová oceľ, aj napriek tomu však môže byť mierne náchylná na bodovú koróziu, preto je vhodné udržiavať nože z VG-10 v suchu a čistote. Z času na čas je vhodné ošetriť čepeľ olejom, aby sa predišlo bodovej korózií. Na ošetrenie odporúčame kaméliový olej.

Nože Tojiro

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro je tradičný japonský výrobca kuchynských nožov sídliaci v meste Tsubame v prefektúre Nigata, ktoré je japonským centrom výroby kovových produktov vrátane nožov. Japonský kuchynský nôž Tojiro je aj v dnešnej dobe vyrábaný tradičnými, po stáročia overenými postupmi, pri ktorých výrobca využíva možnosti moderných technológií. Vďaka tomu sú kuchynské nože Tojiro vysoko uznávané tak v Japonsku ako na celom svete. Ako jeden z mála posledných výrobcov má Tojiro celý výrobný proces svojich nožov v Japonsku.

Dodatočné parametre

Kategória: Japonské nože
Druh kuchynského noža: Gyuto
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: VG-10
Materiál rukoväte: Plast
Celková dĺžka: 33,5 cm
Dĺžka čepele: 21 cm
Dĺžka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Hmotnosť: 180 g
Povrchová úprava čepele: Satin
Krajina pôvodu: Japonsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro je tradičný japonský výrobca kuchynských nožov sídliaci v meste Tsubame v prefektúre Nigata, ktoré je japonským centrom výroby kovových produktov vrátane nožov. Japonský kuchynský nôž Tojiro je aj v dnešnej dobe vyrábaný tradičnými, po stáročia overenými postupmi, pri ktorých výrobca využíva možnosti moderných technológií. Vďaka tomu sú kuchynské nože Tojiro vysoko uznávané tak v Japonsku ako na celom svete. Ako jeden z mála posledných výrobcov má Tojiro celý výrobný proces svojich nožov v Japonsku. 

Tojiro vyrába kuchynské nože z tradičných japonských materiálov ako je drevo magnólie alebo gaštanu a používa originálnu japonskú vrstvenú oceľ. Táto oceľ je vyrábaná rovnakým spôsobom aký sa používa pri výrobe tradičných japonských mečov katana z ocele Tamahagane. Jadro tejto vrstvenej ocele je vyrobené z veľmi tvrdej ocele ako Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) alebo VG-10. Toto tvrdé jadro je z bokov chránené mäkšou oceľou. Tvrdé jadro dodáva čepeli excelentné rezné vlastnosti a možnosť brúsenia na vysokú ostrosť. Mäkká oceľ na bokoch dodáva čepeli odolnosť a uľahčuje brúsenie. Takáto vrstvená oceľ je typická pre japonské nože. Keďže sa jedná o uhlíkovú oceľ, čepeľ si vyžaduje pravidelnú starostlivosť, aby sa zabránilo korózií. Odmenou za pravidelnú starostlivosť vám bude krásny, funkčný a originálny nôž na celý život.