Japonské nože, Strana 2

Japonský kuchynský nôž typu Yanagiba. Ručne kovaná čepeľ dĺžky 21 cm z prvotriednej japonskej ocele Shirogami 2 (známa aj ako White paper steel) s jednostranným výbrusom....

XIN Cutlery Nakiri je japonský kuchynský nôž typu nakiri - tradičný japonský tvar noža, ktorý je primárne určený na krájanie zeleniny. Je ideálny na rýchle a precízne krájanie a...

Exluzívny japonský damaškový nôž typu Gyuto s 21 cm čepeľou z práškovej ocele SPG2.

Tojiro Shippu FD-595 je japonský kuchynský nôž typu Gyuto - veľký kuchársky nôž, s čepeľou dlhou 24 cm z damaškovej ocele s jadrom z nerezovej ocele VG-10. Rukoväť z dreva...

Exluzívny japonský damaškový nôž typu Sujihiki s 24 cm čepeľou z práškovej ocele SPG2.