Nôž Kanetsune Seki KC-952 Santoku
Kód: KC-952Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Japonský nôž Kanetsune Seki KC-952 Santoku
Nože série KC-950 sú vyrobené v Japonsku s použitím vysoko uhlíkovej nehrdzavejúcej ocele DSR-1K6. Táto vynikajúca oceľová čepeľ obsahuje 0,6% uhlíka a je doplnená molybdénom, čím je dosiahnuté dokonale vyvážené zloženie. Ich povrch má charakteristický "Tsuchime" dizajn, ktorý umožňuje rýchle uvoľnenie jedla z čepele. Tieto nože sú s hrdosťou vyrobené v tradičnej japonskej kováčskej oblasti Seki.
Predstavujeme dokonalého spoločníka do kuchyne – japonský nôž Kanetsune Seki KC-952 Santoku, nabitý výnimočnými funkciami, ktoré pozdvihnú váš kulinársky zážitok na ďalšiu úroveň. Santoku je najpredávanejší model medzi japonskými nožmi vďaka svojim trom výnimočným vlastnostiam: krájanie, sekanie a mletie potravín. Jeho všestrannosť je bezkonkurenčná, umožňuje ľahké nakrájanie všetkých druhov mäsa, rýb, zeleniny a dokonca aj najkrehkejšieho ovocia, napríklad jahôd. Čepeľ je dlhá 16,5 cm. Celková dĺžka noža je 29,5 cm s váhou len 120 g. Vďaka svojim rozmerom nôž ponúka jednoduchú manipuláciu a precíznosť pri príprave vašich kuchynských dobrôt. Rukoväť je vyrobená zo svetého dreva Pakkawood, ktoré nepridáva nožu len esteticky elegantný vzhľad, ale taktiež aj komfortný úchop. Či už ste skúsený alebo začínajúci kuchár, tento japonský nôž je navrhnutý tak, aby spĺňal najvyššie štandardy a bol kráľom kuchynského priestoru.
Kuchynské nože Kanetsune Seki
Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14-15 storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.
Dodatočné parametre
Kategória: | Kuchynské nože |
---|---|
Druh kuchynského noža: | Santoku |
Druh noža: | S pevnou čepeľou |
Druh ocele: | Nerezová oceľ |
Materiál čepele: | Daido 1K6 |
Materiál rukoväte: | Drevo |
Puzdro: | bez puzdra |
Celková dĺžka: | 29,5 cm |
Dĺžka čepele: | 16,5 cm |
Dĺžka rukoväte: | 13 cm |
Dĺžka čepele (od - do): | 15,00 - 19,99 cm |
Hmotnosť: | 115 g |
Tvrdosť čepele: | 58 HRC |
Výbrus: | Plochý |
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14. - 15. storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.