Nôž Kanetsune Seki KC-954 Petty
Kód: KC-954Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Japonský nôž Kanetsune Seki KC-954 Petty
Nože série KC-950 sú vyrobené v Japonsku s použitím vysoko uhlíkovej nehrdzavejúcej ocele DSR-1K6. Táto vynikajúca oceľová čepeľ obsahuje 0,6% uhlíka a je doplnená molybdénom, čím je dosiahnuté dokonale vyvážené zloženie. Ich povrch má charakteristický "Tsuchime" dizajn, ktorý umožňuje rýchle uvoľnenie jedla z čepele. Tieto nože sú s hrdosťou vyrobené v tradičnej japonskej kováčskej oblasti Seki.
Malý japonský kuchynský nôž KC-954 Petty, na sekanie alebo krájanie zeleniny, je veľmi ľahký a presný a obzvlášť ho ocenia skúsenejší kuchári, ktorí rozpoznajú jeho prednosti. Vďaka pozoruhodnej tvrdosti 58 HRC si zachováva ostrosť ako žiletka aj po dlhšom používaní. Celková dĺžka noža je 23,5 cm, pričom čepeľ je 12 cm. Rukoväť je vyrobená z dreva Pakkawood, ktoré nemá len esteticky elegantný vzhľad, ale taktiež zaručuje komfortný a pevný úchop.
Kuchynské nože Kanetsune Seki
Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14-15 storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.
Dodatočné parametre
Kategória: | Kuchynské nože |
---|---|
Druh kuchynského noža: | Nôž na zeleninu a ovocie |
Druh noža: | S pevnou čepeľou |
Druh ocele: | Nerezová oceľ |
Materiál čepele: | Daido 1K6 |
Materiál rukoväte: | Drevo |
Puzdro: | bez puzdra |
Celková dĺžka: | 23,5 cm |
Dĺžka čepele: | 12 cm |
Dĺžka rukoväte: | 11,5 cm |
Dĺžka čepele (od - do): | 12,00 - 14,99 cm |
Hmotnosť: | 55 g |
Tvrdosť čepele: | 58 HRC |
Výbrus: | Plochý |
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14. - 15. storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.