Nôž Kanetsune Seki KC-951 Chef kuchársky

Kód: KC-951
€47 €39,17 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.11.2024
Možnosti doručenia

Nôž šéfkuchára z nerezovej ocele DSR-1K6. Čepeľ dlhá 18 cm. Celková dĺžka 30,5 cm. Rukoväť Pakkawood.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Tovar skladom
Tovar skladom
Produkty máme okamžite dostupné vo vlastnom sklade.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Japonský nôž Kanetsune Seki KC-951 Chef

Nože série KC-950 sú vyrobené v Japonsku s použitím vysoko uhlíkovej nehrdzavejúcej ocele DSR-1K6. Táto vynikajúca oceľová čepeľ obsahuje 0,6% uhlíka a je doplnená molybdénom, čím je dosiahnuté dokonale vyvážené zloženie. Ich povrch má charakteristický "Tsuchime" dizajn, ktorý umožňuje rýchle uvoľnenie jedla z čepele. Tieto nože sú s hrdosťou vyrobené v tradičnej japonskej kováčskej oblasti Seki.

Celková dĺžka nôža je 30,5 cm, čo z neho robí skvelého spoločníka pre každodenné kuchárske výzvy. Jeho čepeľ s dĺžkou 18 cm je vyrobená s tvrdosťou 58 HRC, čo zaisťuje vynikajúcu ostrosť a dlhú životnosť ostria. Rukoväť je vyrobená z dreva Pakkawood, ktoré nemá len esteticky elegantný vzhľad, ale taktiež zaručuje komfortný a pevný úchop. Nôž Kanetsune KC-951 Chef je špeciálne navrhnutý pre profesionálnych kuchárov a vášnivých domácich kuchárov. Jeho elegantná rukoväť z preglejky poskytuje pohodlný úchop a zaručuje, že budete mať vždy kontrolu nad rezaním. Pustite sa do varenia s týmto majstrovským kuchynským nožom a uvidíte, aký rozdiel to spraví vo vašich kulinárskych zážitkoch.

Kuchynské nože Kanetsune Seki

Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14-15 storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.

Dodatočné parametre

Kategória: Kuchynské nože
Druh kuchynského noža: Kuchársky nôž (Chef)
Druh noža: S pevnou čepeľou
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: Daido 1K6
Materiál rukoväte: Drevo
Puzdro: bez puzdra
Celková dĺžka: 30,5 cm
Dĺžka čepele: 18 cm
Dĺžka rukoväte: 12,5 cm
Dĺžka čepele (od - do): 15,00 - 19,99 cm
Hmotnosť: 115 g
Tvrdosť čepele: 58 HRC
Výbrus: Plochý
Krajina pôvodu: Japonsko
5
0x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
2
TB Avatar autora | 13.11.2024
Nôž je fajn, dobre sedí v ruke, ale zas a znovu ďalší nôž z tejto stránky, ktorý je úplne tupý a musí sa nabrúsiť znovu na kameni keďže je tam minimálna hrana ostria a takmer sa s ním nedá pracovať

Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14. - 15. storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.