Mäsiarske nože

Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, Swibo, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.

12 položiek celkom
rybarsky filetovaci noz frosts fish slaughter 1040s p 1 min
€27

Nôž na spracovanie rýb, prípadne mäsa od švédskeho výroobcu Frosts (divízia Morakniv) s čepeľou zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá má vďaka špeciálnej tepelnej...

1-1040S-P
DICK REDSPIRIT Hektor 8172526K
€104

Dick Red Spirit mäsiarsky kuchynský nôž s čepeľou o dĺžke 26 cm, vhodný na spracovanie mäsa a vďaka zahnutému tvaru čepele sa dá použiť na precíznejšie rezy na oddelenie mäsa od...

8172526K
Kuchynský nôž Victorinox 5.5203.16 Fibrox Mäsiarsky 16 cm
€27 –14 %
€23

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a čepeľou dĺžky 16 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.

VX5.5203.16
Kuchynský nôž Victorinox 5.5203.20 Fibrox Mäsiarsky 20 cm
€35 –20 %
€28

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a čepeľou dĺžky 20 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.

VX5.5203.20
Kuchynský nôž Victorinox 5.5200.23 Wood Mäsiarsky 23 cm
€49 –22 %
€38

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 23 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou...

VX5.5200.23
Kuchynský nôž Victorinox 5.7403.25 Fibrox Mäsiarsky 25 cm
€45 –20 %
€36

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a zahnutou čepeľou dĺžky 25 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.

VX5.7403.25
Kuchynský nôž Victorinox 5.5200.16 Wood Mäsiarsky 16 cm
€40 –20 %
€32

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 16 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou rukoväťou,...

VX5.5200.16
Kuchynský nôž Victorinox 5.5200.12 Wood Mäsiarsky 12 cm
€37 –21 %
€29

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 12 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou rukoväťou,...

VX5.5200.12
Kuchynský nôž Victorinox 5.5200.20 Wood Mäsiarsky 20 cm
€46 –21 %
€36

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 20 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou...

VX5.5200.20
Kuchynský nôž Victorinox 5.7403.20 Fibrox Mäsiarsky 20 cm
€37 –21 %
€29

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a zahnutou čepeľou dĺžky 20 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.

VX5.7403.20
Kuchynský nôž Victorinox 5.7803.15 Fibrox Sťahovací 15 cm
€26 –15 %
€22

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a zahnutou čepeľou dĺžky 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Nôž je primárne určený na prácu s mäsom a...

VX5.7803.15
rybarsky filetovaci noz frosts fish slaughter 1030S P blue min
€26

Nôž na spracovanie rýb, prípadne mäsa od švédskeho výroobcu Frosts (divízia Morakniv) s čepeľou zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá má vďaka špeciálnej tepelnej...

1-1030S-P

Prečo si vybrať práve mäsiarsky nôž?

Efektívne spracovanie mäsa: mäsiarske nože sú navrhnuté na efektívne spracovanie veľkých kusov mäsa. Mohutná a ostrá čepeľ umožní rýchle sekanie aj menej poddajných častí. Zvládnu aj vykosťovanie a porciovanie.

Odolnosť: nože na mäso sú zhotovené na spracovávanie veľkého množstva mäsa, čomu je prispôsobená aj extrémne odolná konštrukcia čepele.

Všestrannosť: nože zvládnu okrem mäsa aj sekanie zeleniny, ovocia a nepoddajných surovín ako sú dyne.

Minimum odpadu: jednoduché odstraňovanie mäsa aj z ťažšie dostupných miest, čo výrazne zredukuje tvorbu nevyužitých zvyškov.

Profesionálne využitie: nevyhnutné nástroje v mäsiarstvach, na bitúnkoch, zabíjačkách a všetkých miestach, kde zohráva rýchlosť a efektivita dôležitú úlohu.

Domáce použitie: nutná výbava všetkých kuchárov, ktorí nakupujú mäsové výrobky vo väčších množstvách alebo jednoducho radi pripravujú rôzne mäsové špeciality. V porovnaní s klasickými nožmi je efektívnosť prípravy mäsa so špecializovanými nožmi niekoľkonásobne vyššia.

Údržba: na zachovanie ostrosti a účinnosti nezabúdajte na pravidelnú údržbu ocieľkou a častejšie brúsenie.