Mäsiarske nože

Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, Swibo, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.

12 položiek celkom
Dellinger Pakka Wood XZ B2 6B 1
€30

Vykosťovací nôž Dellinger Pakka Wood Boning s dĺžkou čepele 14,5 cm navrhnutý pre rýchlu prácu s mäsom. Nôž spraví z vykosťovania mäsa razom vašu obľúbenú aktivitu, pretože v...

XZ-B2-6B
Dellinger Kuchynsky Noz Rosewood Boning Damascus XZ B27RW6B 1
€66

Extrémne ostrý nôž Dellinger Rosewood Boning Damascus vám poslúži prevažne na vykosťovanie a rýchlu prácu s mäsom. Zúžená čepeľ v japonskom štýle je vyrobená z damaškovej ocele...

XZ-B27RW6B
Böker Core Professional vykosťovací 130865 1
€75

Kuchynský nôž Böker Core Professional na vykosťovanie z ocele X50CrMoV15 a plastovou rukoväťou. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

130865
Dellinger Carbon Fragment K H140B 1
€70

Extrémne ostrý nôž Dellinger Carbon Fragment Boning vám poslúži prevažne na vykosťovanie a rýchlu prácu s mäsom. Zúžená čepeľ vyrobená z damaškovej ocele má dĺžku 15,5 cm a...

K-H140B
Opinel les forgés 1890 disosso meat and poultry knife cm 13 002290
€117

Kuchynský nôž na vykosťovanie Opinel Les Forgés z nehrdzavejúcej ocele X50CrMoV15 s rukoväťou z bukového dreva. Dĺžka čepele je 13 cm.

002290
Boker Core Boning Knife 130765 1
€115

Kuchynský nôž Böker Core Wood vykosťovací z ocele X50CrMoV15 a rukoväťou z orechového dreva. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

130765
Dellinger XZ PM80 DY 1
Novinka
€71

Vykosťovací nôž japonského typu Honesuki z damaškovej ocele s jadrom z ocele VG-10. Dĺžka čepele 15 cm, celková dĺžka 28,5 cm. Rukoväť z olivového dreva.

XZ-PM80-DY
KAI DM 0743
€185

Kuchynský nôž KAI Shun Classic Gokujo na vykosťovanie a filetovanie. Nôž je vyrobený z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

DM-0743
KAI DM 0710
€175

Kuchynský nôž KAI Shun Classic vykosťovací z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 15 cm.

DM-0710
Dellinger Kuchynsky Noz German Samurai XZ B13S 6B 1
€32

Mimoriadne ostrý nôž Dellinger German Samurai Boning s dĺžkou čepele 16 cm určený prevažne na vykosťovanie a jednoduchú prácu s mäsom. Ak nechcete stráviť celé popoludnie...

XZ-B13S-6B
Dellinger Okami K HAUS65 1
€65

Mimoriadne ostrý nôž Dellinger Okami z japonskej nerezovej ocele s dĺžkou ostria 14,5 cm je vhodný na vykosťovanie a jednoduchú prácu s mäsom. Ak nechcete stráviť celé...

K-HAUS65
Kuchynský nôž Wüsthof Classic vykosťovací 14 cm
€89

Kuchynský nôž vykosťovací Wüsthof Classic z nehrdzavejúcej ocele s rukoväťou zo syntetického odolného materiálu. Dĺžka čepele je 14 cm.

1040101414

Prečo si vybrať práve mäsiarsky nôž?

Efektívne spracovanie mäsa: mäsiarske nože sú navrhnuté na efektívne spracovanie veľkých kusov mäsa. Mohutná a ostrá čepeľ umožní rýchle sekanie aj menej poddajných častí. Zvládnu aj vykosťovanie a porciovanie.

Odolnosť: nože na mäso sú zhotovené na spracovávanie veľkého množstva mäsa, čomu je prispôsobená aj extrémne odolná konštrukcia čepele.

Všestrannosť: nože zvládnu okrem mäsa aj sekanie zeleniny, ovocia a nepoddajných surovín ako sú dyne.

Minimum odpadu: jednoduché odstraňovanie mäsa aj z ťažšie dostupných miest, čo výrazne zredukuje tvorbu nevyužitých zvyškov.

Profesionálne využitie: nevyhnutné nástroje v mäsiarstvach, na bitúnkoch, zabíjačkách a všetkých miestach, kde zohráva rýchlosť a efektivita dôležitú úlohu.

Domáce použitie: nutná výbava všetkých kuchárov, ktorí nakupujú mäsové výrobky vo väčších množstvách alebo jednoducho radi pripravujú rôzne mäsové špeciality. V porovnaní s klasickými nožmi je efektívnosť prípravy mäsa so špecializovanými nožmi niekoľkonásobne vyššia.

Údržba: na zachovanie ostrosti a účinnosti nezabúdajte na pravidelnú údržbu ocieľkou a častejšie brúsenie.