Mäsiarske nože

Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, Swibo, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.

38 položiek celkom
rybarsky filetovaci noz frosts fish slaughter 1040s p 1 min
€27

Nôž na spracovanie rýb, prípadne mäsa od švédskeho výroobcu Frosts (divízia Morakniv) s čepeľou zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá má vďaka špeciálnej tepelnej...

1-1040S-P
Dick Superior Neohybny 8289115 54 1
€18

Mäsiarsky nôž Dick MasterGrip na vykosťovanie s rovnou, neohybnou čepeľou je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 15 cm a využitím na spracovanie mäsa. Čepeľ noža je vyrobená z...

8289115-54
Kuchynský nôž Frosts vykostovaci 9153PG 1
€18

Vykosťovací mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,3 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka špeciálnej tepelnej úprave (pri...

129-3795
Dick Superior Semi Flexible 8288215 53 1
€18

Mäsiarsky nôž Dick MasterGrip na vykosťovanie s polo-flexibilnou, zakrivenou čepeľou, je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 13 cm a využitím na spracovanie mäsa. Čepeľ noža je...

8288215-53
Mora 9154PG 129 3810 1
€23

Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž s úzkou a zakrivenou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,4 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC,...

129-3810
Dellinger Kuchynsky Noz Rosewood Boning Damascus XZ B27RW6B 1
€66

Extrémne ostrý nôž Dellinger Rosewood Boning Damascus vám poslúži prevažne na vykosťovanie a rýchlu prácu s mäsom. Zúžená čepeľ v japonskom štýle je vyrobená z damaškovej ocele...

XZ-B27RW6B
Kuchynský nôž Frosts vykostovaci 7151PG 1 min
€21

Vykosťovací nôž s dlhou a úzkou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,1 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka špeciálnej tepelnej...

129-3960
Böker Core Professional vykosťovací 130865 1
€75

Kuchynský nôž Böker Core Professional na vykosťovanie z ocele X50CrMoV15 a plastovou rukoväťou. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

130865
Dellinger Carbon Fragment K H140B 1
€70

Extrémne ostrý nôž Dellinger Carbon Fragment Boning vám poslúži prevažne na vykosťovanie a rýchlu prácu s mäsom. Zúžená čepeľ vyrobená z damaškovej ocele má dĺžku 15,5 cm a...

K-H140B
Kuchynský nôž Samura MO-V Vykosťovací
€42

Kuchynský nôž s rukoväťou z G10 a čepeľou dlhou 16,5 cm z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.

SM-0063
Dick Superior Flexible 8288115 53 1
€18

Mäsiarsky nôž Dick MasterGrip na vykosťovanie s flexibilnou čepeľou so zakrivením je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 15 cm, s využitím na spracovanie mäsa. Čepeľ noža je...

8288115-53
Mora 8154PG 129 3945 1
€22

Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž s úzkou a zakrivenou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,4 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC,...

129-3945
Boker Core Boning Knife 130765 1
€115

Kuchynský nôž Böker Core Wood vykosťovací z ocele X50CrMoV15 a rukoväťou z orechového dreva. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

130765
Dellinger XZ PM80 DY 1
Novinka
€71

Vykosťovací nôž japonského typu Honesuki z damaškovej ocele s jadrom z ocele VG-10. Dĺžka čepele 15 cm, celková dĺžka 28,5 cm. Rukoväť z olivového dreva.

XZ-PM80-DY
Dick Superior 8436815 1
€41

Kuchynský nôž typu boning je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 15 cm, vhodný na vykosťovanie a spracovanie mäsa. Čepeľ noža je vyrobená z X55CrMo14 vysoko legovanej, nerezovej...

8436815
KAI DM 0743
€185

Kuchynský nôž KAI Shun Classic Gokujo na vykosťovanie a filetovanie. Nôž je vyrobený z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

DM-0743
KAI DM 0710
€175

Kuchynský nôž KAI Shun Classic vykosťovací z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 15 cm.

DM-0710
Tojiro DP VG10 F 803 1
€142

Kuchynský nôž Tojiro DP VG-10 Boning s dĺžkou čepele 15 cm z japonskej nerezovej ocele VG-10 a pevnou plastovou rukoväťou.

F-803
Dick Superior Neohybny 8286815 53 1
€18

Mäsiarsky nôž Dick MasterGrip na vykosťovanie s rovnou, neohybnou čepeľou je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 15 cm a využitím na spracovanie mäsa. Čepeľ noža je vyrobená z...

8286815-53
Kuchynský nôž Samura Damascus Vykosťovací
€93–13 %
od €80

Exkluzívny kuchynský nôž s čepeľou dlhou 16,5 cm z japonskej damaškovej ocele tvrdosti až 61 HRC. Rukoväť z kompozitného materiálu G10 je pevná, odolná a príjemná na dotyk. Nôž...

SD-0063/ZLAVNENY
Kuchynský nôž Victorinox 5.6003.15 Fibrox Vykosťovací 15 cm
€20 –10 %
€18

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a čepeľou dlhou 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.

VX5.6003.15
Kuchynský nôž Victorinox 5.5203.16 Fibrox Mäsiarsky 16 cm
€27 –14 %
€23

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a čepeľou dĺžky 16 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.

VX5.5203.16
Kuchynský nôž Victorinox 5.5200.16 Wood Mäsiarsky 16 cm
€40 –20 %
€32

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 16 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou rukoväťou,...

VX5.5200.16
Kuchynský nôž Victorinox 5.6103.15 Fibrox Vykosťovací 15 cm
€20 –15 %
€17

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou čepeľou dĺžky 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.

VX5.6103.15
Hore
Ďalšie produkty

Prečo si vybrať práve mäsiarsky nôž?

Efektívne spracovanie mäsa: mäsiarske nože sú navrhnuté na efektívne spracovanie veľkých kusov mäsa. Mohutná a ostrá čepeľ umožní rýchle sekanie aj menej poddajných častí. Zvládnu aj vykosťovanie a porciovanie.

Odolnosť: nože na mäso sú zhotovené na spracovávanie veľkého množstva mäsa, čomu je prispôsobená aj extrémne odolná konštrukcia čepele.

Všestrannosť: nože zvládnu okrem mäsa aj sekanie zeleniny, ovocia a nepoddajných surovín ako sú dyne.

Minimum odpadu: jednoduché odstraňovanie mäsa aj z ťažšie dostupných miest, čo výrazne zredukuje tvorbu nevyužitých zvyškov.

Profesionálne využitie: nevyhnutné nástroje v mäsiarstvach, na bitúnkoch, zabíjačkách a všetkých miestach, kde zohráva rýchlosť a efektivita dôležitú úlohu.

Domáce použitie: nutná výbava všetkých kuchárov, ktorí nakupujú mäsové výrobky vo väčších množstvách alebo jednoducho radi pripravujú rôzne mäsové špeciality. V porovnaní s klasickými nožmi je efektívnosť prípravy mäsa so špecializovanými nožmi niekoľkonásobne vyššia.

Údržba: na zachovanie ostrosti a účinnosti nezabúdajte na pravidelnú údržbu ocieľkou a častejšie brúsenie.