Mäsiarske nože
Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, Swibo, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.
Švajčiarsky vykosťovací kuchynský a mäsiarsky nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou zahnutou čepeľou dĺžky 12 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací...
Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou čepeľou dĺžky 12 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.
Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 12 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou rukoväťou,...
Prečo si vybrať práve mäsiarsky nôž?
Efektívne spracovanie mäsa: mäsiarske nože sú navrhnuté na efektívne spracovanie veľkých kusov mäsa. Mohutná a ostrá čepeľ umožní rýchle sekanie aj menej poddajných častí. Zvládnu aj vykosťovanie a porciovanie.
Odolnosť: nože na mäso sú zhotovené na spracovávanie veľkého množstva mäsa, čomu je prispôsobená aj extrémne odolná konštrukcia čepele.
Všestrannosť: nože zvládnu okrem mäsa aj sekanie zeleniny, ovocia a nepoddajných surovín ako sú dyne.
Minimum odpadu: jednoduché odstraňovanie mäsa aj z ťažšie dostupných miest, čo výrazne zredukuje tvorbu nevyužitých zvyškov.
Profesionálne využitie: nevyhnutné nástroje v mäsiarstvach, na bitúnkoch, zabíjačkách a všetkých miestach, kde zohráva rýchlosť a efektivita dôležitú úlohu.
Domáce použitie: nutná výbava všetkých kuchárov, ktorí nakupujú mäsové výrobky vo väčších množstvách alebo jednoducho radi pripravujú rôzne mäsové špeciality. V porovnaní s klasickými nožmi je efektívnosť prípravy mäsa so špecializovanými nožmi niekoľkonásobne vyššia.
Údržba: na zachovanie ostrosti a účinnosti nezabúdajte na pravidelnú údržbu ocieľkou a častejšie brúsenie.