Mäsiarske nože

Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, Swibo, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.

3 položiek celkom
Kuchynský nôž Samura Damascus Vykosťovací
€93
Skladom

Exkluzívny kuchynský nôž s čepeľou dlhou 16,5 cm z japonskej damaškovej ocele tvrdosti až 61 HRC. Rukoväť z kompozitného materiálu G10 je pevná, odolná a príjemná na dotyk. Nôž...

Kód: SD-0063
Kuchynský nôž Samura MO-V Vykosťovací
€42
Skladom

Kuchynský nôž s rukoväťou z G10 a čepeľou dlhou 16,5 cm z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.

Kód: SM-0063
Dellinger Samurai SXLK HP6 1
€87
Skladom

Vykosťovací nôž Dellinger German Samurai Boning s dĺžkou čepele 15 cm vytvorený pre jednoduchú prácu s mäsom. Nôž spraví z vykosťovania mäsa razom vašu obľúbenú aktivitu,...

Kód: SXLK-HP6

Prečo si vybrať práve mäsiarsky nôž?

Efektívne spracovanie mäsa: mäsiarske nože sú navrhnuté na efektívne spracovanie veľkých kusov mäsa. Mohutná a ostrá čepeľ umožní rýchle sekanie aj menej poddajných častí. Zvládnu aj vykosťovanie a porciovanie.

Odolnosť: nože na mäso sú zhotovené na spracovávanie veľkého množstva mäsa, čomu je prispôsobená aj extrémne odolná konštrukcia čepele.

Všestrannosť: nože zvládnu okrem mäsa aj sekanie zeleniny, ovocia a nepoddajných surovín ako sú dyne.

Minimum odpadu: jednoduché odstraňovanie mäsa aj z ťažšie dostupných miest, čo výrazne zredukuje tvorbu nevyužitých zvyškov.

Profesionálne využitie: nevyhnutné nástroje v mäsiarstvach, na bitúnkoch, zabíjačkách a všetkých miestach, kde zohráva rýchlosť a efektivita dôležitú úlohu.

Domáce použitie: nutná výbava všetkých kuchárov, ktorí nakupujú mäsové výrobky vo väčších množstvách alebo jednoducho radi pripravujú rôzne mäsové špeciality. V porovnaní s klasickými nožmi je efektívnosť prípravy mäsa so špecializovanými nožmi niekoľkonásobne vyššia.

Údržba: na zachovanie ostrosti a účinnosti nezabúdajte na pravidelnú údržbu ocieľkou a častejšie brúsenie.

 

 150+ rezbárskych makiet a zľava 5 % na prvý nákup.

Prihláste sa k odberu noviniek. Zľavu dostávate automaticky za prihlásenie.
 

Vaša e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Zásady zpracovania osobnýh údajov

 
 

Ďakujeme

Zadanú e-mailovou adresu ešte prosím potvrďte vo Vašíej schránke.