Kaméliový olej KAI + utierka
Kód: 425390000Podrobný popis
Sada na údržbu kuchynských nožov – Kaméliový olej KAI + utierka
Kaméliový olej sa získava z kamélie olejnatej, ktorá sa pestuje prevažne v Číne. Olej je čisto prírodný, bez zápachu a nevysychá. Kaméliový olej je vhodný na ošetrovanie čepelí z vysokouhlíkovej ocele, ktorá ochraňuje pred koróziou. Okrem údržby čepele, dokáže olej ochrániť aj drevenú rukoväť nožov. Olej s nízkou viskozitou sa rýchlo vstrebáva do dreva a chráni pred vlhkosťou, nečistotami a UV žiarením. Číra kaméliová tekutina nedeformuje drevo a zvýrazní jeho kresbu.
Olej je vhodný aj na kuchynské nože a nepredstavuje žiadne nebezpečenstvo pri kontakte s potravinami.
K dispozícii máte aj utierku z mikrovlákna, ktorou si môžete po údržbe pretrieť všetky časti noža.
Zaistite svojim nožom tú najvyššiu starostlivosť so sadou na údržbu noža.
Vyrobené v Japonsku.
Objem oleja : 100 ml.
Rozmery utierky: 40 x 40 cm.
Japonské nože KAI
Spoločnosť KAI Corporation bola založená v roku 1908 v meste Seki, v ktorom sa začali v 13. storočí vyrábať prvé samurajské meče. V priebehu rokov sa stalo mesto Seki prominentným centrom výroby vysoko kvalitných nožov a čepelí. KAI je celosvetovo známa práve svojimi japonskými kuchynskými nožmi, ale aj iným príbuzným sortimentom vrátane príborov, stojanov na nože, dosiek na krájanie či brúsnych systémov. Značka spája tradičné japonské techniky a remeselnú zručnosť so súčasnými inováciami. Výsledkom sú nože vyrobené s najvyšším stupňom presnosti, ktoré spĺňajú požiadavky aj najnáročnejších kulinárskych nadšencov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Oleje a vosky na drevo |
---|---|
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Spoločnosť KAI sa zameriava na predaj japonských nožov do kuchyne, ale aj iný sortiment ako stojany na nože, dosky na krájanie či brúsne systémy. Spoločnosť bola založená v roku 1908 v meste Seki, ktoré je známe výrobou samurajských mečov, vysokokvalitných nožov a čepelí. Značka KAI spája tradičné japonské techniky, remeselné postupy a súčasné inovácie.