Kuchynský nôž Böker Core Wood na zeleninu z ocele X50CrMoV15 a rukoväťou z orechového dreva. Dĺžka čepele je 9 cm.
130710
Extrémne ostrý nôž Dellinger German Samurai Paring s pevnou krátkou čepeľou bude v kuchyni skvelým spoločníkom na čistenie a krájanie ovocia či zeleniny. Nemôže chýbať pri...
XZ-B13S-8
Extrémne ostrý nôž Dellinger Rosewood Paring Damascus s odolnou krátkou čepeľou bude v kuchyni skvelým spoločníkom na čistenie a krájanie ovocia či zeleniny. Rozhodne ho...
XZ-B27RW3
Mimoriadne ostrý nôž Dellinger Sandal Wood Paring Classic patrí do skupiny nožov s krátkou odolnou čepeľou, takže ho oceníte najmä pri krájaní ovocia a zeleniny. Skvele sa bude...
XZ-B9S35
Kuchynský nôž Böker Core Wood lúpací z ocele X50CrMoV15 a rukoväťou z orechového dreva. Dĺžka čepele je 7 cm.
130725
Kuchynský nôž Böker Damascus Black na zeleninu z damaškovej ocele s rukoväťou z dreva pakka. Dĺžka čepele je 10 cm.
130410DAM
Kuchynský nôž Böker Damascus Black na zeleninu z damaškovej ocele s rukoväťou z dreva pakka. Dĺžka čepele je 8,5 cm.
130408DAM
Luxusný kuchynský nôž Böker z modelovej rady Forge, vyrobený v nemeckom Solingene. Univerzálny nôž na bežné kuchynské činnosti. Má integrálnu konštrukciu, vyrobený z...
03BO515
Kuchynský nôž na zeleninu Böker Meisterklinge Damascus z damaškovej ocele s rukoväťou z dubového dreva. Dĺžka čepele je 9 cm.
130950DAM
Kuchynský nôž na zeleninu Böker Saga Grenadill z nehrdzavejúcej ocele 440C s rukoväťou z exotického dreva Grenadill. Dĺžka čepele je 9,9 cm.
130364
Japonský nôž KAI Seki Magoroku Composite na zeleninu z nehrdzavejúcej ocele VG 10 s rukoväťou zo svetlého dreva pakka. Dĺžka čepele je 9 cm.
MGC-0400
Japonský nôž KAI Seki Magoroku Red Wood na zeleninu z nerezovej ocele 1K6 s rukoväťou z červeného dreva pakka. Dĺžka čepele je 10 cm.
MGR-0100P
Kuchynský nôž KAI Shun Classic lúpací z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 6,5 cm.
DM-0715
Kuchynský nôž KAI Shun Classic na zeleninu z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 8,5 cm.
DM-0714
Kuchynský nôž KAI Shun Classic na zeleninu z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 9 cm.
DM-0700
Japonský nôž KAI Shun Nagare na zeleninu z damaškovej ocele s rukoväťou z šedo-čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 9 cm.
NDC-0700
Japonský nôž KAI Shun Premier Tim Mälzer Minamo na zeleninu z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 9 cm.
TMM-0700
Kuchynský nôž KAI Shun White na zeleninu z damaškovej ocele s rukoväťou z bieleho dreva pakka. Dĺžka čepele je 9 cm.
DM-0700W
Kuchynský nôž s čepeľou dlhou 7,8 cm z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť z dreva pakawood je pevná a odolná voči vlhkosti. Nôž využijete predovšetkým pri práci...
SKJ-0011
130715
XZ-B2-35P
001918
Prečo si vybrať práve nôž na zeleninu a ovocie?
Presnosť rezov: pre nože je veľmi dôležitá dostatočne ostrá a presná čepeľ, vďaka čomu si zaistíte čisté rezy aj pri krájaní menších kúskov ovocia a zeleniny. Takáto presnosť je dôležitá najmä pri práci s jemnejšími surovinami ako sú rajčiny alebo bobule.
Všestrannosť: nože na zeleninu a ovocie môžu mať hladké alebo zúbkované ostrie. Nože s hladkou čepeľou sú vynikajúce na šúpanie a orezávanie, zatiaľ čo zúbkované nože môžete použiť na krájanie pečiva alebo citrusových plodov.
Ergonomické tvarovanie: nože majú často ergonomické rukoväte, ktoré poskytujú lepšiu kontrolu a stabilitu pri krájaní, čím sa znižuje riziko preťaženia rúk a prípadných otlakov.
Bezpečnosť pri práci: používanie správneho noža môže zvýšiť vaše vlastné bezpečie počas krájania. Pri pevnom úchope drobnej rukoväte je menej pravdepodobné, žeby vám nôž vykĺzol z ruky, čím sa predchádza náhodným poraneniam.
Estetická funkcia: nože sú nenahraditeľné pri príprave jedál, ktoré si vyžadujú esteticky pútavejšiu prezentáciu. Vytvárajú jemnejšie rezy, čím podtrhujú celkový vizuál vašich kulinárskych výtvorov.
Jednoduchá údržba: nože na ovocie a zeleninu sú pomerne jednoduché na údržbu a niektoré modely dokonca možno umývať v umývačke riadu. Na zachovanie najlepších rezných vlastností nezabúdajte na pravidelné vyhladzovanie ostria ocieľkou a občasné brúsenie.
Efektivita: varenie si viete so správne navrhnutými nožmi značne urýchliť, čo značne zefektívni vašu každodennú prípravu jedál.