Kuchynský nôž Dellinger Buffalo Olive Octagon Gyuto 21,5 cm

Kód: XZ-PM80-CS
Novinka
Značka: Dellinger
€95 €79,17 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
25.11.2024
Možnosti doručenia

Kuchynský nôž typu Gyuto z damaškovej ocele s jadrom z ocele VG-10. Dĺžka čepele 21,5 cm, celková dĺžka 37 cm. Rukoväť z olivového dreva.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Tovar skladom
Tovar skladom
Produkty máme okamžite dostupné vo vlastnom sklade.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Damaškový nôž Dellinger Buffalo Olive Octagon Gyuto 21,5 cm

Kuchynský nôž Dellinger Buffalo Olive Octagon Gyuto disponuje čepeľou s ostrým hrotom a dĺžkou 21,5 cm, ktorá je ideálna najmä na krájanie rýb, porciovanie mäsa, ale aj sekanie zeleniny. Gyuto je šéfkuchársky nôž japonského typu, ktorý je naozaj všestranný a vďaka širokej čepeli hravo zvláda aj náročné krájanie tvrdších potravín, ako sú zemiaky, tekvica či zeler.

Čepeľ japonského tvaru Gyuto v kombinácii s neprehliadnuteľným damaškovým vzorom vás upúta mimoriadnym vzhľadom. Všetky damaškové nože sú jedinečným umeleckým doplnkom a veľmi jednoducho sa stanú favoritom vašej kuchyne.

Čepeľ noža sa skladá z rezného jadra vyrobeného z nerezovej ocele VG-10, ktoré bolo následne vložené medzi 66 vrstiev damaškovej ocele, vďaka čomu je čepeľ extrémne odolná. Oceľ VG-10 má vysokú tvrdosť 60 – 62 HRC, čo je porovnateľné s najlepšími tradičnými japonskými nožmi.

Okrem čepele vás určite nadchne aj rukoväť z olivového dreva, zakončená prstencom z byvolieho rohu. Olivové drevo je tvrdé, veľmi odolné a farebne atraktívne. Rukoväť je navyše ručne leštená, ergonomicky tvarovaná a vyvážená pre pohodlné krájanie.

Údržba a čistenie: každý jeden nôž si zaslúži osobitnú starostlivosť. Nože z damaškovej ocele nikdy neumývajte v umývačke riadu. Umyte iba ručne a ihneď osušte. Príležitostne nezabudnite natrieť olejom. Pri kontakte noža s niektorými agresívnejšími prvkami, by sa mohla na čepeli objaviť korózia materiálu. Každopádne nehrdzavie ostrie noža, ale práve prichytené čiastočky. Nôž v žiadnom prípade nepoužívajte na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Mohlo by dôjsť k zlomeniu ostria, prípadne vylomeniu niektorej časti. Nôž nikdy nepoužívajte ako páčidlo a vyhnite sa akémukoľvek ohýbaniu či nárazom ostria.

Ostrenie noža: Na ostrenie odporúčame používať diamantové alebo vodné brúsne kamene. Pokiaľ by ste si neboli istí svojimi ostriacimi zručnosťami, určite sa radšej obráťte na profesionálov. Škody vzniknuté pri neodbornom brúsení sú nezvratné.

Nože Dellinger

Výrobca Dellinger Cutlery vznikol spojením jednotlivcov, ktorých spája vášeň a láska k nožom. Hlavnými hodnotami značky sú funkčnosť a jedinečnosť každého výrobku. V ich ponuke nájdete kúsky s kreatívnymi a zaujímavými dizajnami.

Dodatočné parametre

Kategória: Japonské nože
Druh kuchynského noža: Gyuto
Druh ocele: Damašková oceľ
Materiál čepele: VG-10
Materiál rukoväte: Drevo
Celková dĺžka: 37 cm
Dĺžka čepele: 21,5 cm
Dĺžka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Hrúbka čepele: 2 mm
Hmotnosť: 160 g
Tvrdosť čepele: 60-62 HRC
Výbrus: Plochý

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Za značkou Dellinger stojí skupina ľudí, ktorých spája vášeň k nožom a snaha odlíšiť sa. Okrem výroby klasických nožov sa zameriavajú aj na predaj iných rezných nástrojov a rôzneho príslušenstva. Značke záleží najmä na funkčnosti a jedinečnosti každého výrobku. V ponuke nájdete kúsky s kreatívnymi a zaujímavými dizajnmi. To môže zahŕňať unikátne tvarovanie, zdobenie alebo inovatívne riešenia, ktoré odlišujú ich nože od ostatných na trhu. Nástroje od značky Dellinger prilákajú všetkých, ktorí túžia po praktických, ale aj esteticky príťažlivých kúskoch.