Kuchynský nôž Dellinger Carbon Fragment Gyuto 20 cm
Kód: K-H139CHSúvisiaci tovar
Podrobný popis
Kuchynský damaškový nôž Dellinger Carbon Fragment Gyuto.
Mimoriadne ostrý nôž z damaškovej ocele Dellinger Carbon Fragment Gyuto s dĺžkou ostria 20 cm zvládne krájanie najrôznejších druhov materiálov. Používať ho budete môcť prakticky kedykoľvek, či už na čistenie ovocia, zeleniny, plátkovanie alebo porciovanie mäsa. Kuchársky nôž japonského štýlu zo série nástrojov Gyuto bude vďaka vyššie položenému hrotu tiež vhodný na krájanie byliniek, šalátových listov a orechov. Spríjemnite si varenie a okúste nový zážitok s kuchynskými nožmi značky Dellinger.
Nože blízkej budúcnosti zo série „Dellinger Carbon Fragment“ predstavujú symbol moderných nožov. Čepeľ tohto noža vzniká veľmi kvalitnou metódou kalenia vo veľmi špecifických vákuových peciach, ktoré sú následne ochladené dusíkom. Nôž brúste pod uhlom 12 – 15 stupňov na dosiahnutie tvrdosti okolo 60 HRC a mimoriadnu ostrosť. Nože sa skvele hodia aj na grilovanie alebo do vonkajšej kuchyne. Použitá damašková oceľ neobsahuje žiadne jadro (Full Damascus) a splní všetky vaše predstavy o modernom noži.
Karbónová rukoväť noža pôsobí moderným dojmom a vyznačuje sa extrémnou ľahkosťou pri uchopení. V kombinácii s mimoriadne ostrou čepeľou sa stane zaručeným klenotom vašej kuchyne. Dvojité nitovanie zaisťuje dokonalú pevnosť, stabilitu a bezchybné spojenie damaškového ostria s rukoväťou.
Nože Dellinger sú vyrobené z kvalitných prírodných materiálov. Použitím damaškovej ocele sa z každého noža stáva osobitný a nenapodobiteľný kúsok. Z tohto dôvodu sa môže každý výrobok líšiť, čo však dodáva každému kúsku istú dávku originality. Nože sú doručené v detailnom spracovaní a rovnakej kvalite.
Rozmery: celková dĺžka 33 cm a váha 190 g.
Údržba a čistenie: každý jeden nôž si zaslúži osobitnú starostlivosť. Nože z damaškovej ocele nikdy neumývajte v umývačke riadu. Umyte iba ručne a ihneď osušte. Príležitostne nezabudnite natrieť olejom. Pri kontakte noža s niektorými agresívnejšími prvkami, by sa mohla na čepeli objaviť korózia materiálu. Každopádne nehrdzavie ostrie noža, ale práve prichytené čiastočky. Nože z japonskej ocele v žiadnom prípade nepoužívajte na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Mohlo by dôjsť k zlomeniu ostria, prípadne vylomeniu niektorej časti. Nôž nikdy nepoužívajte ako páčidlo a vyhnite sa akémukoľvek ohýbaniu či nárazom ostria. Nože ukladajte na bezpečné miesto, mimo dosah detí (ideálne na magnetický stojan).
Ostrenie noža: pre ostrenie noža z damaškovej ocele odporúčame používať diamantové alebo vodné brúsne kamene. Pokiaľ by ste si neboli istí svojimi ostriacimi zručnosťami, určite sa radšej obráťte na profesionálov. Škody vzniknuté pri neodbornom brúsení sú nezvratné.
Výhody produktu:
✅kvalitná damašková oceľ,
✅extrémna ostrosť,
✅tvrdosť materiálu,
✅japonský dizajn.
Nože Dellinger
Výrobca Dellinger Cutlery vznikol spojením jednotlivcov, ktorých spája vášeň a láska k nožom. Hlavnými hodnotami značky sú funkčnosť a jedinečnosť každého výrobku. V ich ponuke nájdete kúsky s kreatívnymi a zaujímavými dizajnami.
Dodatočné parametre
Kategória: | Japonské nože |
---|---|
Druh kuchynského noža: | Gyuto |
Druh ocele: | Damašková oceľ |
Materiál čepele: | Damašková oceľ |
Materiál rukoväte: | Uhlíkové vlákno |
Celková dĺžka: | 33 cm |
Dĺžka čepele: | 20 cm |
Dĺžka rukoväte: | 12,5 cm |
Dĺžka čepele (od - do): | 20,00 - 24,99 cm |
Hrúbka čepele: | 2,8 mm |
Hmotnosť: | 190 g |
Tvrdosť čepele: | 60 HRC |
Výbrus: | Plochý |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Za značkou Dellinger stojí skupina ľudí, ktorých spája vášeň k nožom a snaha odlíšiť sa. Okrem výroby klasických nožov sa zameriavajú aj na predaj iných rezných nástrojov a rôzneho príslušenstva. Značke záleží najmä na funkčnosti a jedinečnosti každého výrobku. V ponuke nájdete kúsky s kreatívnymi a zaujímavými dizajnmi. To môže zahŕňať unikátne tvarovanie, zdobenie alebo inovatívne riešenia, ktoré odlišujú ich nože od ostatných na trhu. Nástroje od značky Dellinger prilákajú všetkých, ktorí túžia po praktických, ale aj esteticky príťažlivých kúskoch.