Kuchynský nôž Satake Misaki Gyuto 21 cm

Kód: 807-760
€32 €26,67 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
4.7.2024
Možnosti doručenia

Japonský kuchársky nôž Gyuto Satake Misaki z nehrdzavejúcej ocele s drevenou rukoväťou. Dĺžka čepele je 21 cm.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Japonský nôž Satake Misaki Gyuto21 21 cm

Kuchynský nôž typu Gyuto Satake Misaki s s dĺžkou čepele 21 cm predstavuje autentický japonský nôž, vyrobený v súlade s osvedčenými japonskými tradíciami. Za vysokou ostrosťou a funkčnosťou nožov sa skrýva 700 rokov remeselného spracovania a úspešného vývoja. Kuchynské nože od výrobcu Satake Cutlery sú skvelou voľbou pre domácich kuchárov alebo začiatočníkov, ktorí chcú okúsiť krájanie s japonskými nožmi a pritom nezruinovať svoj rozpočet.

Kuchársky nôž typu Gyuto je jedným z najdôležitejších nožov v kuchyni a patrí k základnej výbave každého kuchára. Od univerzálnych nožov sa líši práve širšou, dlhšou čepeľou a tenkým hrotom, vďaka čomu je pomerne ľahké krájanie aj menej poddajných surovín ako sú orechy či bylinky. Kuchársky nôž so všestranným tvarom využijete na krájanie všetkých surovín či už pôjde o čistenie mäsa alebo krájanie zeleniny.

Čepeľ vyrobená z nehrdzavejúcej molybdén-vanádiovej ocele vás určite prekvapí svojou ostrosťou a jednoduchým udržiavaním. Nehrdzavejúca čepeľ je skvelou alternatívou pre všetkých kuchárov, ktorí nechcú mať s nožmi príliš mnoho starostí (nie je potrebné používať kaméliové oleje). Oceľ prebehla počas výroby spoľahlivým tepelným spracovaním a výborným počiatočným nabrúsením. Čepeľ zdobia tradičné japonské znaky.

Rukoväť zo svetlého kaučukového dreva v okrúhlom tvare pre pohodlné uchopenie. Ochranný čierny prstenec z pevného polyméru, nachádzajúci sa medzi rukoväťou a čepeľou, eliminuje hromadenie nečistôt.

Starostlivosť o nože

Krájanie s nožmi: nikdy nekrájajte hlboko zmrazené potraviny alebo hrubšie rybie kosti. Nožmi sa odporúča rezať na drevených kuchynských podložkách.

Čistenie nožov: nôž sa odporúča umývať ručne a osušiť ideálne ihneď po použití. Čepeľ si tak zachová svoju ostrosť omnoho dlhšie a nebudete sa musieť obávať zmeny farby čepele alebo rukoväte. Umývačka riadu by mohla spôsobiť hrdzavenie ocelí s vyšším obsahom uhlíka.

Brúsenie: výrobca odporúča používať diamantové brúsky, ktoré sú veľmi vhodné na nože vyššej tvrdosti.

Japonské nože Satake Cutlery

Satake -  logoJaponská značka Satake Cutlery je známa výrobou kuchynských nožov, ich remeselným spracovaním a jednoduchou manipuláciou. Výrobca ponúka široký výber nožov vrátane tradičných japonských štýlov ako Santoku, Gyuto a Nakiri, ale aj kuchárske nože európskeho štýlu. Prevažnú časť sortimentu tvoria nože z vysoko uhlíkovej nehrdzavejúcej ocele, ktorá kombinuje ostrosť a odolnosť proti korózii. Japonské nože Satake predstavujú dostupnú voľbu pre kuchárov všetkých skupín.

Dodatočné parametre

Kategória: Japonské nože
Druh kuchynského noža: Gyuto
Kategória dĺžky čepele: 20,00 - 24,99 cm
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: Nerezová oceľ
Materiál rukoväte: Drevo
Celková dĺžka: 33 cm
Dĺžka čepele: 21 cm
Dĺžka rukoväte: 12 cm
Hrúbka čepele: 1,4 mm
Šírka čepele: 4,3 cm
Hmotnosť: 100 g
Tvrdosť čepele: 56-58 HRC
Výbrus: Plochý
Krajina pôvodu: Japonsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Japonský výrobca Satake Cutlery sa venuje výrobe kuchynských nožov, vrátane tradičných japonských štýlov ako Santoku, Deba, Nakiri a iných. Väčšina nožov je vyrobená z vysoko uhlíkovej alebo nehrdzavejúcej ocele, ktoré vynikajú vysokou ostrosťou a odolnosťou. Nože Satake sú cenovo dostupnou voľbou pre kuchárov všetkých úrovní, ktorí chcú okúsiť zážitok z krájania s pravými japonskými nožmi.