Nôž Kanetsune Seki KC-957 Gyuto kuchársky 21 cm
Kód: KC-957

Nôž Kanetsune Seki KC-957 Gyuto kuchársky 21 cm

Kód: KC-957

Nôž šéfkuchára z nerezovej ocele DSR-1K6. Dĺžka čepele 21 cm, celková dĺžka 34 cm. Rukoväť z dreva Pakkawood.

Detailné informácie

Skladom
14.4.2025
TIP! Nakúpte do 13:00 a vašu objednávku odošleme ešte dnes.
Môžeme doručiť do Možnosti doručenia Strážiť
€67 €54,47 bez DPH

Služby Kniland Partneri

Nákupom tohto produktu získate zľavu na:

Máte účet? Máme pre vás zľavy.

Zaregistrujte sa teraz a získajte zľavu 2 %. Prihlásení zákazníci vidia cenu už s vernostnou zľavou.

Registrácia

Zákaznická podpora

Zavolajte nám každý pracovný deň od 8:00 do 16:30

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Tovar skladom
Tovar skladom
Produkty máme okamžite dostupné vo vlastnom sklade.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Japonský nôž Kanetsune Seki KC-957 Gyuto

Nože série KC-950 sú vyrobené v Japonsku s použitím vysoko uhlíkovej nehrdzavejúcej ocele DSR-1K6. Táto vynikajúca oceľová čepeľ obsahuje 0,6% uhlíka a je doplnená molybdénom, čím je dosiahnuté jej vyvážené zloženie. Ich povrch má charakteristický "Tsuchime" dizajn, ktorý umožňuje rýchle uvoľnenie jedla z čepele. Tieto nože sú s hrdosťou vyrobené v tradičnej japonskej kováčskej oblasti Seki.

Celková dĺžka nôža je 34 cm, čo z neho robí skvelého spoločníka pre krájanie väčšieho množstva potravín. Jeho čepeľ s dĺžkou 21 cm dosahuje tvrdosť 58 HRC, čo zaisťuje vynikajúcu ostrosť a dlhú životnosť ostria. Rukoväť je vyrobená z dreva Pakkawood, ktoré nemá len esteticky elegantný vzhľad, ale taktiež zaručuje komfortný a pevný úchop.

Nôž Kanetsune KC-957 Gyuto je špeciálne navrhnutý pre profesionálnych kuchárov a vášnivých domácich kuchárov. Japonský tvar rukoväte poskytuje pohodlný úchop a zaručuje, že budete mať nad nožom skvelú kontrolu. Pustite sa do varenia s týmto japonským kuchynským nožom a uvidíte, aký je to rozdiel oproti bežnému nožu.

Kuchynské nože Kanetsune Seki

Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14-15 storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.

Dodatočné parametre

Druh kuchynského noža: Kuchársky nôž (Chef)
Druh noža: S pevnou čepeľou
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: Daido 1K6
Materiál rukoväte: Drevo
Puzdro: bez puzdra
Celková dĺžka: 34 cm
Dĺžka čepele: 21 cm
Dĺžka rukoväte: 13 cm
Dĺžka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Hmotnosť: 157 g
Tvrdosť čepele: 58 HRC
Výbrus: Plochý
Krajina pôvodu: Japonsko
Všetky parametre
Produkt nájdete v tejto kategórii
Japonské nože
0,0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14. - 15. storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.

Mohlo by Vás zaujímať