.png?66daf8e8)
.png?66daf8e2)
.png?66daf8ed)
.png?66daf8f3)
Podrobný popis
Japonský nôž Kanetsune Seki KC-957 Gyuto
Nože série KC-950 sú vyrobené v Japonsku s použitím vysoko uhlíkovej nehrdzavejúcej ocele DSR-1K6. Táto vynikajúca oceľová čepeľ obsahuje 0,6% uhlíka a je doplnená molybdénom, čím je dosiahnuté jej vyvážené zloženie. Ich povrch má charakteristický "Tsuchime" dizajn, ktorý umožňuje rýchle uvoľnenie jedla z čepele. Tieto nože sú s hrdosťou vyrobené v tradičnej japonskej kováčskej oblasti Seki.
Celková dĺžka nôža je 34 cm, čo z neho robí skvelého spoločníka pre krájanie väčšieho množstva potravín. Jeho čepeľ s dĺžkou 21 cm dosahuje tvrdosť 58 HRC, čo zaisťuje vynikajúcu ostrosť a dlhú životnosť ostria. Rukoväť je vyrobená z dreva Pakkawood, ktoré nemá len esteticky elegantný vzhľad, ale taktiež zaručuje komfortný a pevný úchop.
Nôž Kanetsune KC-957 Gyuto je špeciálne navrhnutý pre profesionálnych kuchárov a vášnivých domácich kuchárov. Japonský tvar rukoväte poskytuje pohodlný úchop a zaručuje, že budete mať nad nožom skvelú kontrolu. Pustite sa do varenia s týmto japonským kuchynským nožom a uvidíte, aký je to rozdiel oproti bežnému nožu.
Kuchynské nože Kanetsune Seki
Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14-15 storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.
Dodatočné parametre
Druh kuchynského noža: | Kuchársky nôž (Chef) |
---|---|
Druh noža: | S pevnou čepeľou |
Druh ocele: | Nerezová oceľ |
Materiál čepele: | Daido 1K6 |
Materiál rukoväte: | Drevo |
Puzdro: | bez puzdra |
Celková dĺžka: | 34 cm |
Dĺžka čepele: | 21 cm |
Dĺžka rukoväte: | 13 cm |
Dĺžka čepele (od - do): | 20,00 - 24,99 cm |
Hmotnosť: | 157 g |
Tvrdosť čepele: | 58 HRC |
Výbrus: | Plochý |
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Produkt nájdete v tejto kategórii
Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14. - 15. storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.