Kuchynský nôž Kanetsune Seki Fruit Knife KC-075 na zeleninu a ovocie

Kód: KC-075
€16 €13,33 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Kuchynský nôž Kanetsune Seki Fruit Knife KC075 je japonský kuchynský nôž typu petty - menší nôž do kuchyne vhodný na prácu s ovocím a zeleninou, s čepeľou dlhou 9,8 cm z nerezovej ocele 420J2. Rukoväť a chránič ostria sú vyrobené z dreva divej čerešne. Univerzálny nôž na bežné činnosti v kuchyni a na prácu so zeleninou a ovocím.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Tovar skladom
Tovar skladom
Produkty máme okamžite dostupné vo vlastnom sklade.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Kuchynský nôž Kanetsune Seki Fruit Knife KC-075 na zeleninu a ovocie

Kuchynský nôž Kanetsune Seki Fruit Knife KC075 je japonský kuchynský nôž typu petty - menší nôž do kuchyne vhodný na prácu s ovocím a zeleninou, s čepeľou dlhou 9,8 cm z nerezovej ocele 420J2. Rukoväť a chránič ostria sú vyrobené z dreva divej čerešne. 

Využitie: petty je menší univerzálny kuchynský nôž, ideálny na prácu so zeleninou a ovocím a bežné menšie kuchynské činnosti.

Údržba: Odporúčame jemné ručné umývanie vo vlažnej vode, nôž nie je vhodný do umývačky riadu. Po použití je potrebné nôž umyť a utrieť do sucha. Na ošetrenie drevených častí noža odporúčame kaméliový olej prípadne ľanový olej.

Kuchynské nože Kanetsune Seki

Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14-15 storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.

Dodatočné parametre

Kategória: Japonské nože
Druh kuchynského noža: Nôž na zeleninu a ovocie
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: 420
Materiál rukoväte: Drevo
Dĺžka čepele: 9,8 cm
Dĺžka čepele (od - do): 9,00 - 9,99 cm
Povrchová úprava čepele: Satin
Krajina pôvodu: Japonsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14. - 15. storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.