Kuchynský nôž Kanetsune Seki Fruit Knife KC-076 Kama-gata na zeleninu a ovocie

Kód: KC-076
€15 €12,50 bez DPH
Dočasne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Kuchynský nôž Kanetsune Seki Fruit Knife KC076 Kama-gata je menší japonský kuchynský nôž vhodný na prácu s ovocím a zeleninou, s čepeľou dlhou 8,8 cm z nerezovej ocele 420J2. Rukoväť a chránič ostria sú vyrobené z dreva divej čerešne. Univerzálny nôž na bežné činnosti v kuchyni a na prácu so zeleninou a ovocím.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Tovar skladom
Tovar skladom
Produkty máme okamžite dostupné vo vlastnom sklade.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Kuchynský nôž Kanetsune Seki Fruit Knife KC-076 Kama-gata na zeleninu a ovocie

Kuchynský nôž Kanetsune Seki Fruit Knife KC076 Kama-gata je menší japonský kuchynský nôž vhodný na prácu s ovocím a zeleninou, s čepeľou dlhou 8,8 cm z nerezovej ocele 420J2. Rukoväť a chránič ostria sú vyrobené z dreva divej čerešne.

Využitie: menší univerzálny kuchynský nôž, ideálny na prácu so zeleninou a ovocím a bežné menšie kuchynské činnosti.

Údržba: Odporúčame jemné ručné umývanie vo vlažnej vode, nôž nie je vhodný do umývačky riadu. Po použití je potrebné nôž umyť a utrieť do sucha. Na ošetrenie drevených častí noža odporúčame kaméliový olej prípadne ľanový olej.

Kuchynské nože Kanetsune Seki

Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14-15 storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.

Dodatočné parametre

Kategória: Japonské nože
Druh kuchynského noža: Nôž na zeleninu a ovocie
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: 420
Materiál rukoväte: Drevo
Dĺžka čepele: 8,8 cm
Dĺžka čepele (od - do): 8,00 - 8,99 cm
Povrchová úprava čepele: Satin
Krajina pôvodu: Japonsko
Položka bola vypredaná…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
PP Avatar autora | 20.12.2022
Very ok

Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14. - 15. storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.