Kuchynský nôž Satake Magoroku Saku Deba 15,5 cm

Kód: 806-138
€29 €24,17 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
4.7.2024
Možnosti doručenia

Japonský nôž Satake Magoroku Saku Deba z nehrdzavejúcej ocele s jednostranným výbrusom a drevenou rukoväťou. Dĺžka čepele je 15,5 cm.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Japonský nôž Satake Magoroku Saku Deba 15,5 cm

Kuchynský nôž Satake Magoroku Saku typu Deba s dĺžkou čepele 15,5 cm predstavuje autentický japonský nôž, vyrobený v súlade s osvedčenými japonskými tradíciami. Za vysokou ostrosťou a funkčnosťou nožov sa skrýva 700 rokov remeselného spracovania a úspešného vývoja. Kuchynské nože od výrobcu Satake Cutlery sú skvelou voľbou pre domácich kuchárov alebo začiatočníkov, ktorí chcú okúsiť krájanie s japonskými nožmi a pritom nezruinovať svoj rozpočet.

Nože Deba sa používajú v japonskej kuchyni na filetovanie rýb a prerezávanie mäsa. Na rozdiel od ostatných japonských nožov majú omnoho robustnejšiu, silnejšiu a ťažšiu čepeľs jednostranným výbrusom. Ostrý hrot si poradí nielen s rybami, ale aj menšími morskými plodmi. S prednou časťou čepele hravo zvládnete filetovanie a zadná pevnejšia časť čepele môže poslúžiť na rezanie menších rybích kostí.

Čepeľ vyrobená z nehrdzavejúcej molybdén-vanádiovej ocele vás určite prekvapí svojou ostrosťou a jednoduchým udržiavaním. Nehrdzavejúca čepeľ je skvelou alternatívou pre všetkých kuchárov, ktorí nechcú mať s nožmi príliš mnoho starostí (nie je potrebné používať kaméliové oleje). Oceľ prebehla počas výroby spoľahlivým tepelným spracovaním a výborným počiatočným nabrúsením. Čepeľ zdobia tradičné japonské znaky.

Nôž disponuje tradičným japonským jednostranným výbrusom.

Rukoväť zo svetlého magnóliového dreva v okrúhlom tvare pre pohodlné uchopenie. Ochranný čierny prstenec z pevného polyméru, nachádzajúci sa medzi rukoväťou a čepeľou, eliminuje hromadenie nečistôt.

Starostlivosť o nože

Krájanie s nožmi: nikdy nekrájajte hlboko zmrazené potraviny alebo hrubšie rybie kosti. Nožmi sa odporúča rezať na drevených kuchynských podložkách.

Čistenie nožov: nôž sa odporúča umývať ručne a osušiť ideálne ihneď po použití. Čepeľ si tak zachová svoju ostrosť omnoho dlhšie a nebudete sa musieť obávať zmeny farby čepele alebo rukoväte. Umývačka riadu by mohla spôsobiť hrdzavenie ocelí s vyšším obsahom uhlíka.

Brúsenie: výrobca odporúča používať diamantové brúsky, ktoré sú veľmi vhodné na nože vyššej tvrdosti.

Japonské nože Satake Cutlery

Satake -  logoJaponská značka Satake Cutlery je známa výrobou kuchynských nožov, ich remeselným spracovaním a jednoduchou manipuláciou. Výrobca ponúka široký výber nožov vrátane tradičných japonských štýlov ako Santoku, Gyuto a Nakiri, ale aj kuchárske nože európskeho štýlu. Prevažnú časť sortimentu tvoria nože z vysoko uhlíkovej nehrdzavejúcej ocele, ktorá kombinuje ostrosť a odolnosť proti korózii. Japonské nože Satake predstavujú dostupnú voľbu pre kuchárov všetkých skupín.

Dodatočné parametre

Kategória: Japonské nože
Druh kuchynského noža: Deba
Kategória dĺžky čepele: 15,00 - 19,99 cm
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: Nerezová oceľ
Materiál rukoväte: Drevo
Celková dĺžka: 27,5 cm
Dĺžka čepele: 15,5 cm
Dĺžka rukoväte: 12 cm
Hrúbka čepele: 2,8 mm
Šírka čepele: 4,6 cm
Hmotnosť: 136 g
Tvrdosť čepele: 56-58 HRC
Výbrus: Jednostranný
Krajina pôvodu: Japonsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Japonský výrobca Satake Cutlery sa venuje výrobe kuchynských nožov, vrátane tradičných japonských štýlov ako Santoku, Deba, Nakiri a iných. Väčšina nožov je vyrobená z vysoko uhlíkovej alebo nehrdzavejúcej ocele, ktoré vynikajú vysokou ostrosťou a odolnosťou. Nože Satake sú cenovo dostupnou voľbou pre kuchárov všetkých úrovní, ktorí chcú okúsiť zážitok z krájania s pravými japonskými nožmi.