Nôž Kanetsune Seki KC-953 Nakiri
Kód: KC-953
Kanetsune Seki KC 953 1
Loading...

Nôž Kanetsune Seki KC-953 Nakiri

Kód: KC-953

Japonský nôž Nakiri z nerezovej ocele DSR-1K6. Čepeľ dlhá 16,5 cm. Celková dĺžka 29,5 cm. Rukoväť Pakkawood.

Detailné informácie

Skladom
8.4.2025
TIP! Nakúpte do 13:00 a vašu objednávku odošleme ešte dnes.
Môžeme doručiť do Možnosti doručenia Strážiť
€47 €38,21 bez DPH

Služby Kniland Partneri

Nákupom tohto produktu získate zľavu na:

Máte účet? Máme pre vás zľavy.

Zaregistrujte sa teraz a získajte zľavu 2 %. Prihlásení zákazníci vidia cenu už s vernostnou zľavou.

Registrácia

Zákaznická podpora

Zavolajte nám každý pracovný deň od 8:00 do 16:30

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Tovar skladom
Tovar skladom
Produkty máme okamžite dostupné vo vlastnom sklade.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Japonský nôž Kanetsune Seki KC-953 Nakiri

Nakiri KC-953 je japonský nôž s tenkou čepeľou z vysoko uhlíkovej nehrdzavejúcej ocele Daido DSR-1K6. Táto japonská oceľ obsahuje 0,6% uhlíka a je doplnená molybdénom, čím je dosiahnuté vyvážené zloženie. Povrch čepele má charakteristický "Tsuchime" dizajn, ktorý umožňuje rýchle uvoľnenie krájaného jedla z čepele. Čepeľ je dlhá 16,5 cm, dosahuje tvrdosť 58 HRC a má klasický obojstranný výbrus. Hrúbka čepele je iba 1,5 mm. Spojenie týchto vlastností zaisťuje vynikajúce rezné vlastnosti, vysokú ostrosť noža a dlhú životnosť ostria.

Nakiri patrí medzi najlepšie typy nožov na spracovanie, krájanie a sekanie akejkoľvek zeleniny, dokonca aj väčších kusov ako sú zemiaky, cukety, tekvice alebo hlávkové šaláty, ktoré sa zvyknú veľmi ťažko krájať. Vďaka ich obdĺžnikovému tvaru sa dajú použiť na vytvorenie veľmi tenkých, rovnomerných plátkov.

Rukoväť je vyrobená z dreva Pakkawood, ktoré nemá len esteticky elegantný vzhľad, ale taktiež zaručuje komfortný a pevný úchop. Vďaka tomu budete mať vždy presnú kontrolu nad rezaním. Pustite sa do varenia s týmto kuchynským nožom a uvidíte, aký rozdiel to spraví vo vašich kulinárskych zážitkoch.

Tento nôž je s hrdosťou vyrobený v tradičnej japonskej kováčskej oblasti Seki.

Kuchynské nože Kanetsune Seki

Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14-15 storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.

Dodatočné parametre

Druh kuchynského noža: Nakiri
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: Daido 1K6
Materiál rukoväte: Drevo
Puzdro: bez puzdra
Celková dĺžka: 29,5 cm
Dĺžka čepele: 16,5 cm
Dĺžka čepele (od - do): 15,00 - 19,99 cm
Hmotnosť: 145 g
Tvrdosť čepele: 58 HRC
Výbrus: Plochý
Krajina pôvodu: Japonsko
Všetky parametre
Produkt nájdete v tejto kategórii
Japonské nože
0,0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14. - 15. storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.

Mohlo by Vás zaujímať
 

 150+ rezbárskych makiet a zľava 5 % na prvý nákup.

Prihláste sa k odberu noviniek. Zľavu dostávate automaticky za prihlásenie.
 

Vaša e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Zásady zpracovania osobnýh údajov

 
 

Ďakujeme

Zadanú e-mailovou adresu ešte prosím potvrďte vo Vašíej schránke.